پادکست حقوقی صاحب اندیشه

آدرس : تهران ، فلکه دوم صادقیه ، برج افق ، طبقه ششم ، واحد ۶۰۴

وکیل پایه یک دادگستری

وکیل پایه یک دادگستری مورد اعتماد و کاردان یکی از ملزومات زندگی امروز برای هر فردی است. وکیل خوب و با تجربه و موسسه حقوقی عالی مکمل همدیگر هستند. در واقع این موسسات حقوقی هستند که وکلا را پرورش می‌دهند و پایه‌های اولیه کاری و شغلی آن‌ها را روی هم می‌گذارند. پس اگر به دنبال پیدا کردن بهترین وکیل پایه یک دادگستری هستید، باید آن‌ها را در بهترین موسسه حقوقی جویا باشید. دقیقا مانند هر شغل دیگری، وکالت نیز پیچ‌وخم خود را دارد. همان‌طور که هیچ دو کاسبی مثل هم نیستند، هیچ دو وکیلی هم ویژگی‌های حرفه‌ای همسانی ندارند. بهترین وکیل پایه یک دادگستری می‌توانند نقش یک پزشک مورد اعتماد را برای شما داشته باشد. برای بهبودی کامل و بدون دردسر باید سراغ بهترین‌ها بروید.

کسانی که با قضاوت و وکالت آشنایی داشته باشند از اصطلاح روح قانون برای پیچ‌وخم‌های قوانین استفاده می‌نماین. وکیلی که با روح قانون آشنایی نداشته باشد نمی‌تواند قدم مناسبی برای موکل خود بردارد اما چگونه بهترین وکیل پایه یک دادگستری را انتخاب کنیم؟ در و دیوارهای شهر پر از تبلیغاتی است که هر کدام با وعده‌های مختلف قول بهترین وکیل را به شما می‌دهند. هزاران موسسه حقوقی در سطح شهر و کشور در حال فعالیت هستند. فارغ از اعتبارنامه‌ها و مجوزهای لازم و وجه قانونی، آیا همه آن‌ها برای شما کارگشا خواهند بود؟ پاسخ این سوال یک نه ساده است. ابهامات زیادی درباره انتخاب وکیل و یک موسسه حقوقی وجود دارد. سوالاتی که ذهن بسیاری از ما را به خود مشغول کرده است و باید قبل از هر انتخابی به آن‌ها پاسخگو باشیم.

چرا وکیل پایه یک دادگستری؟

وکیل پایه دو دادگستری کسی است که هنوز در تمامی آزمون‌های وکالت قبول نشده و یا زمان زیادی از گرفتن پروانه وکالت او نگذشته است. در برخی مواقع (در مورد وکلای ماده ۱۸۷) لازم است زمانی از گرفتن پروانه پایه دو گذشته باشد تا امکان شرکت در امتحان نهایی به وکلا داده شود و با قبولی در آن آزمون پروانه وکالت پایه یک دادگستری را دریافت کنند.

از طرفی وکلای پایه دو دادگستری محدودیت‌هایی برای حضور در محاکم قضایی دارند و ممکن است نتوانند وکالت بسیاری از پرونده‌ها را بپذیرند. آن‌ها تنها می‌توانند در جرم‌های تعزیری که احکامی کمتر از ۱۰ سال حبس دارد در دادگاه و محاکم کیفری شرکت کنند. در محاکم حقوقی نیز وکیل پایه دو فقط زمانی که بازخواسته، ارزشی کمتر از ۵۰۰ میلیون ریال دارد اجازه حضور در پرونده را دارد. این محدودیت‌ها باعث می‌شود که وکیل پایه دو دادگستری در بسیاری از مواقع نتواند از شما دفاع کند بنابراین وکالت دادن به وکیل پایه یک دادگستری که اجازه ورود و حضور در همه پرونده‌ها و همه محاکم حقوقی و کیفری و … را دارد می‌تواند خیال شما را از مسائل حقوقی راحت کند.

پیش از قرارداد بستن با وکلا در مورد دعاوی حقوقی، چک، مالی، خانواده و هر مورد دیگری لازم است از اینکه وکیل پایه دو دادگستری می‌تواند در محاکم حقوقی یا کیفری پرونده شما شرکت کند اطمینان حاصل کنید.

به چه کسی وکیل پایه یک دادگستری گفته می‌شود؟

به فردی که پروانه وکالت پایه یک دادگستری را از مراجع ذی‌صلاح دریافت کرده باشد وکیل پایه یک دادگستری می‌گویند. این افراد باید در مقطع کارشناسی حقوق فارغ‌التحصیل شده باشد ولی ممکن است فارغ‌التحصیل کارشناسی ارشد در رشته حقوق یا رشته‌های دیگر و یا فارغ‌التحصیل دکترا نیز باشند. آنچه برای وکیل پایه یک دادگستری ضروری است داشتن مدرک کارشناسی حقوق و قبولی در دو آزمون مراجع ذی‌صلاح است.

مرجع ذی‌صلاح و روش‌های دریافت پروانه وکالت

فارغ‌التحصیلان رشته حقوق پس از پایان دوره تحصیلی و اخذ مدرک به دو روش می‌توانند پروانه وکالت دریافت کنند که در هر دو روش لازم است صلاحیت آن‌ها در آزمونی تائید شود و دوره کارآموزی را نیز بگذرانند. مرجع اول کانون وکلای دادگستری است که با قبولی در آزمون آن و گذراندن دوره کارآموزی پروانه وکالت پایه یک برای افراد صادر می‌شود. به این صورت که آزمون جامع کانون وکلا برگزار شده و افرادی که فارغ‌التحصیل کارشناسی حقوق هستند در آن شرکت می‌کنند. پس از قبولی در این آزمون است که دوره کارآموزی آغاز شده و فرد کارآموز زیر نظر سرپرست فعالیت می‌کند و حق وکالت در پرونده‌ها را نیز دارد. او پس از دوره کارآموزی لازم است در امتحان جامع نیز قبول شده و در نهایت پروانه وکالت با عنوان وکیل پایه یک دادگستری دریافت می‌کند.

روش دیگر اخذ پروانه وکالت، شرکت در آزمون مرکز مشاوران قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران است. به این صورت که پس از قبولی آزمون، در دوره کارآموزی شرکت کرده و در این دوره برخلاف وکلای کانون وکلا حق قبول وکالت دعاوی را ندارند؛ پس از دوره کارآموزی و قبولی در امتحان نهایی پروانه وکالت پایه دو به آن‌ها که معروف به وکلای ماده ۱۸۷ هستند داده می‌شود. بعد از مدتی کار وکالت و قبولی در آزمونی دیگر آن‌ها می‌توانند پروانه وکالت پایه یک را نیز بگیرند.

طبق ماده ۵۵ در قانون وکالت عنوان شده است که هرگونه تظاهر و مداخله در وکالت بدون پروانه وکالت جرم است و این جرم مجازاتی نیز دارد که برای آن ۱ تا ۶ ماه حبس ذکر شده است؛ بنابراین از داشتن پروانه وکالت وکیل خود اطمینان داشته باشید و یا با مراجعه به موسسه حقوقی معتبر وکلای پایه یک دادگستری با تجربه و متخصص را بیابید. برای این منظور می‌توانید با شماره تلفن ۰۲۱۴۴۲۱۱۴۱۴ تماس حاصل فرمایید.

تفاوت وکیل پایه یک دادگستری و وکیل پایه دو دادگستری چیست؟
وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند برای تمامی پرونده‌ها در هر شهری از کشور وکالت کرده و در کلیه محاکم حقوقی و کیفری در تمامی پرونده‌های مالی، چک، خانواده، جرائم اینترنتی، جرائم رایانه‌ای و حقوقی شرکت کرده و وکیل شرکت، فرد حقیقی یا حقوقی باشد.

وکیل پایه دو دادگستری نیز می‌تواند در کلیه زمینه‌ها مانند طلاق، مالی، ملکی، ثبتی، کیفری و … مشاوره حقوقی داشته باشد همچنین او می‌تواند وکیل طلاق و مهریه، وکیل خانواده، وکیل ملکی، وکیل شرکت و … باشد با این شرط که در پرونده‌های مالی کمتر از ۵۰ میلیون تومان در محاکم قضایی به عنوان وکیل حاضر شود البته به جز اصل نکاح، طلاق و اثبات نسب و نفی نسب که دیگر محدودیت ۵۰ میلیون تومان برایش در نظر گرفته نمی‌شود. وکیل پایه دو دادگستری همچنین در قبول وکالت جرائم تعزیری که بالای ۱۰ سال حکم حبس دارند نیز محدودیت دارد.

وکیل خوب چه کسی است؟

موارد قانونی که در عقد وکالت ذکر می‌شود و تعهدات دو طرف را تعیین می‌کند اهمیت فراوان دارد ولی علاوه بر آن لازم است که در عقد وکالت به مواردی در انتخاب وکیل توجه شود که می‌تواند در آینده نتیجه را تعیین کند. اگر وکیل از فن بیان و فن دفاع خوبی برخوردار نیست، افراد متعددی از دفاع او رضایت ندارند این عقد وکالت ممکن است به نفع موکل تمام نشود. پس لازم است نکاتی فراتر از اینکه وکیل پایه یک دادگستری دارای مدرک معتبر برای وکالت است توجه شود.

یک وکیل خوب در اولین قرار با شما ارتباطی صحیح می‌گیرد، به حرف‌های موکل گوش می‌دهد، موارد لازم را یادداشت می‌کند، مدارکی که لازم است را یادآوری کرده و روند پرونده را به صورت ساده بیان می‌کند. هیچ‌کس نمی‌تواند پیش‌گویی کند یا از قبل بداند قاضی چه نظری خواهد داشت. اینکه وکیل احتمالات متفاوتی برای پایان پرونده در نظر بگیرد نه تنها تخصص او را زیر سوال نمی‌برد بلکه نشان می‌دهد که او در کار وکالت تجربه کافی دارد.

بنابراین برای مسائلی که ممکن است احکام سنگین برای شما داشته باشد و در زندگی‌تان تاثیر بسیار زیادی می‌گذارد هرگز استفاده از وکیل متخصص و پایه یک دادگستری را کنار نگذارید. داشتن وکیل به شما در روند دادرسی و حتی در زمانی که نیازی به دادگاه ندارید آرامش می‌دهد و استرس‎ها را از شما دور می‎کند زیرا اطمینان دارید شخصی حرفه‌ای مدافع حقوق شما است. وکیل خوب می‌تواند از پرونده شما رونوشت تهیه کند، پیش از دادگاه پرونده را مطالعه کرده و سپس راه صحیح دفاع یا اظهارات را مشخص کند.

برای آنکه بتوانید وکیلی مناسب در موضوع مورد نظر خود، در تمامی موارد کیفری، حقوقی و… را بیابید با شماره تلفن ۰۲۱۴۴۲۱۱۴۱۴ تماس بگیرید.

مهارت‌ها و ویژگی وکیل پایه یک دادگستری

وکیل باید بر موضوع پرونده تسلط داشته باشد و در این مورد در دادگاه‌های متعددی شرکت کرده باشد. از مهارت‌های مهم وکیل پایه یک دادگستری که برای دفاع از موکل نیاز است و او را وکیلی متمایز از سایرین می‌کند تسلط او بر فن دفاع است، وکلای موفق مهارت‌ها و دانشی فراتر از دانش حقوق نیاز دارند تا بتوانند در پرونده‌های خود به خوبی عمل کنند. یکی از این مهارت‌ها آشنایی وکیل با روانشناسی است زیرا او برای ارتباط‌گیری با موکل خود به مهارت‌های روان‌شناختی نیاز دارد. بررسی روانشناسانه موکل به وکیل کمک می‌کند زودتر ارتباط میان موکل و وکیل را به شیوه‌ای مناسب برقرار کرده و جلوی مواردی مانند انکارهای نا به جای موکل را بگیرد.

یکی دیگر از ویژگی‌های وکیل پایه یک مهارت حل مسئله است. یک وکیل پس از بررسی موضوع اگر موکل شاکی باشد با تنظیم شکایت بر اساس مدارک و ادعا دعوای کیفری خاص خود را طراحی و به دادسرا ارائه می‌دهد. ممکن است در جلسه دادگاه قاضی ادعای مطرح شده را فاقد وصف کیفری بداند. مهارت حل مسئله در این مرحله و مراحل دیگر فرآیند دادرسی برای وکیل مفید است. او با این مهارت است که می‌تواند موضوع را مجددا مطرح کرده و یا مدارک بیشتری که از پیش آماده کرده است برای ارائه در نظر بگیرد.

تعهد و احساس مسئولیت دیگر ویژگی یک وکیل با تجربه است. بهتر است بدانید که وکلا نیز تعهداتی در مورد شما دارند از جمله اینکه وکیل باید رعایت مصلحت موکل را در کلیه اقدامات خود در نظر بگیرد. اگر بر اثر سهل‌انگاری و فعالیت‌های وکیل خسارتی به موکل برسد مسئول این خسارت وکیل است. وکیل باید همه اموالی که در طی وکالت در اختیار او قرار می‌گیرد را به موکل مسترد کند از این جهت است که وکلا را امین و امانت‌دار می‌نامند.

وکیل پایه یک دادگستری در چه پرونده‌هایی می‌تواند قبول وکالت نماید؟

وکلای پایه یک دادگستری می‌توانند در تمامی پرونده‌های کیفری و قضایی با موضوعات حقوقی متفاوت از جمله طلاق و مهریه و تمامی موارد خانواده، ثبتی و شرکتی، پرونده‌های کیفری و جزائی، پرونده‌هایی با موضوعات ملک و مالی و سایر موضوعات اقدامات لازم را انجام دهند. وکیل پایه یک دادگستری می‌تواند هر پرونده‌ای در سراسر کشور را قبول کند و برای دفاع از موکل خود اقدام کند؛ اما با وجود آنکه وکیل پایه یک دادگستری دانش لازم را در دوره تحصیل و دوره کارآموزی در همه زمینه‌ها کسب کرده است معمولا هر وکیل در موضوعی خاص تخصص و تجربه دارد و برای هر موضوع قضایی، حقوقی و کیفری وکلای متفاوتی شهرت پیدا می‌کنند بنابراین برای پیروزی در پرونده و احقاق حقوق در پرونده‌های متفاوت لازم است از وکیل پایه یک دادگستری استفاده کنید که در مورد موضوع پرونده شما تبحر دارد.

انواع وکالت

از حیث تعداد، وکالت به دو نوع وکالت انفرادی یا اجتماعی دسته‌بندی می‌شود. با توجه به این موضوع که در ماده ۳۱ قانون آیین دادرسی هر طرف در دعوا می‌تواند حداکثر ۲ وکیل پایه یک دادگستری انتخاب کند در صورتی که بیش از یک وکیل برای پرونده‌ای انتخاب شود آن وکلا با یکدیگر مشورت کرده و وکالت اجتماعی دارند که در مواردی موکل در وکالت‌نامه قید می‌کند که وکلایش به صورت دسته جمعی در خصوص پرونده اقدامات لازم را انجام دهند؛ و چنانچه موکل در پرونده‌ای تنها از یک وکیل استفاده کند به آن وکالت انفرادی می‌گویند. اما از حیث تعریف جامع‌تر از انواع وکالت می‌توان اینطور گفت:

  • وکیل تسخیری

تعریف وکیل تسخیری را می‌توان از اسمی که برای آن در نظر گرفته شده می‌توان حدس زد. این نوع وکالت بیشتر برای دعاوی و مسائل کیفری کاربرد دارد. در دادگاه‌هایی که متهم به هر دلیلی اعم از مشکلات مالی از اخذ یک وکیل انتخابی برای خود امتناع نماید، به تشخیص دادگاه از خدمات وکیل تسخیری به صورت رایگان بهره خواهد برد.

  • وکیل انتخابی

همانطور که از اسمش پیداست در این نوع وکالت هر فرد به انتخاب خود یک وکیل پایه یک دادگستری را برای انجام امورات حقوقی خود انتخاب و از خدمات وکالت وی استفاده می‌نماید. در این نوع وکالت شما می‌توانید با کمی تفحص بهترین وکیل پایه یک دادگستری را برای خود برگزینید تا در پرونده‌ها و مسائل حقوقی، کارهای خود را سریع‌تر و راحت‌تر پیش ببرید.

  • وکیل معاضدتی

این نوع وکالت نیز کمی شبیه به نوع تسخیری است. در نوع وکالت معاضدتی فرد متهم علی‌رغم میل باطنی خود برای اخذ یک وکیل به دلیل شرایط مالی نامناسب از این امکان برخوردار نیست. در این مواقع دادگاه از اداره معاضدت کانون وکلای دادگستری اقدام به اخذ یک وکیل به صورت رایگان برای وی خواهد نمود که اصطلاحاً به آن وکیل معاضدتی گفته می‌شود.

  • وکیل اتفاقی

وکیل اتفاقی نوعی از وکالت است که در آن وکیل شما هنوز در دوره‌ها و آزمون‌های کانون وکلا شرکت نکرده و آنها را پشت سر نگذاشته است. هر وکیلی بعد از اتمام دوره تحصیل خود برای ورود به این حرفه باید در آزمون‌های این موسسه نمره قبولی بگیرد. البته کانون وکلا برای موارد خاص مانند قبول وکالت خویشاوندان توسط افرادی که در رشته وکالت فارغ‌التحصیل شده‌اند، شرایطی را در نظر گرفته است که طی آن بدون شرکت در آزمون‌های لازم این افراد می‌توانند برای این کار اقدام نمایند. اصطلاحاً به چنین وکالتی، اتفاقی گفته می‌شود.

نکاتی در عقد قرارداد وکالت

عقد قرارداد وکالت که در آن دو طرف متعهد می‌شوند در مقابل هم مسئولیت‌هایی را به جا آورند قراردادی است جایز و به طرفین در این قرارداد (عقد) وکیل و موکل گفته می‌شود. در ادامه به بعضی از مسئولیت‌ها و تعهدات پراهمیت اشاره خواهیم کرد:

  • این قرارداد می‌تواند مطلق و تام‌الاختیار در تمام حیطه‌های زندگی موکل باشد یا مقید و تنها در خصوص یک پرونده خاص.
  • عقد وکالت با کسی صورت می‌گیرد که می‌تواند خود کاری را انجام دهد؛ یعنی اگر شخصی مجنون است و حقی برای انجام فعالیتی ندارد نمی‌تواند وکالت به فردی دیگر دهد که آن عمل را برای او انجام دهد.
  • در قرارداد وکالت قید می‌شود که وکیل باید از انجام فعالیتی که موجب خسارت به موکل ‌شود پرهیز کند.
  • در وکالت اجتماعی قید می‌شود که هیچ یک از وکلا بدون دخالت دیگر وکلا نمی‌توانند اقدامی انجام دهند.
  • حق‌الوکاله در عقد وکالت ثبت شده و اگر ثبت نشود مطابق با عرف پرداخت می‌شود.
عزل وکیل

قرارداد وکالت که بین موکل و وکیل برقرار می‌شود نیز مانند هر قراردادی ممکن است نیاز به فسخ داشته باشد. در اصطلاح حقوقی این قرارداد جایز است به این معنی که هر دو طرف در هر زمانی که بخواهند می‌توانند عقد وکالت را فسخ کنند. در قانون درباره این فسخ مواردی بیان شده است از جمله در ماده ۶۷۹ قانون مدنی نوشته شده است که: «موکل می‌تواند هر وقت بخواهد وکیل را عزل کند».

البته در این ماده موارد استثنا نیز برشمرده شده است و در ادامه تصریح می‌شود که: «مگر اینکه وکالت وکیل یا عدم عزل وکیل در ضمن عقد لازمی شرط شده باشد» عقد وکالت شامل قرارداد وکالت بین هر دو نفر است ولی این قانون در مورد همه انواع عقد قرارداد از جمله قرارداد وکالت وکلای دعاوی نیز صدق می‌کند.

با توجه به قانون، موکل هر زمانی از دادرسی می‌تواند وکیل خود را عزل کند. ولی برای عزل وکیل پایه یک دادگستری نیز مواردی به صورت جداگانه در نظر گرفته شده است تا در پرونده اخلالی ایجاد نشود برای مثال لازم است پس از عزل وکیل این موضوع به اطلاع دادگاه برسد در غیر این صورت هر اقدام و فعالیتی که وکیل پس از عزل خود انجام دهد مؤثر است.

همچنین در ماده ۳۷ قانون آیین دادرسی مدنی تصریح شده است که عزل وکیل دادگستری مانع جریان دادرسی نخواهد شد. مگر آنکه توضیحی لازم باشد که در این صورت طبق ماده ۴۰ قانون آیین دادرسی مدنی در صورتی که توضیحی لازم باشد دادگاه آن را قید کرده و به موکل اطلاع می‌دهد که خود موکل یا وکیل جدید در زمان مشخص شده برای توضیح در دادگاه حاضر شوند. این تجدید جلسه تنها زمانی اتفاق می‌افتند که در دادگاه نیازی به توضیح باشد وگرنه روند دادرسی به تاخیر نمی‌افتند و دادگاه این جلسه را تجدید نخواهد کرد.

برای دریافت اطلاعات بیشتر و یا ارتباط مستقیم با وکلای زبده دادگستری با شماره تلفن ۰۲۱۴۴۲۱۱۴۱۴ تماس حاصل فرمایید.

44 پاسخ

    1. وکیل انتخابی یعنی خود فرد برای انتخاب وی اقدام نماید.

    1. در صورت امتناع و یا نداشتن استطاعت مالی در برخی پرونده ها، دادگاه برای متهم وکیل اتخاذ می کنه که اصطلاحاً وکیل تسخیری نامیده می شود.

  1. سلام میشه بگید تفاوت وکیل تسخیری و معاضدتی چیه؟

    1. وکیل تسخیری از طرف دادگاه و برای پرونده های مهم و کیفری و فقط برای متهم اخذ می شود در حالی که وکیل معاضدتی از طرف کانون وکلا برای پرونده های حقوقی و برای هر دو طرف دعاوی منصوب می شود.

  2. من برادرم وکالت خونده اما هنوز آزمون وکالت رو قبول نشده. می تونه حق وکالت من رو به عهده بگیره؟

    1. بله – با طی کردن برخی موارد قانونی به این انواع از وکالت، وکیل اتفاقی اطلاق می شود.

  3. سلام ممنون از سایت خوبتون
    میشه به سوال من جواب بدید من با وکیلم به مشکل خوردم و میخوام بدونم قرارداد وکیل چجوری تموم می شه؟

    1. از سه طریق: 1- عزل وکیل توسط موکل 2- پایان تاریخ قرارداد 3- جنون یا مرگ وکیل یا موکل

    1. در این نوع وکالت در قرارداد قید می شود که موکل حق عزل وکیل را ندارد.

  4. میشه بفرمایید وکالت بلاعزل به چه دردی می خوره؟
    ممنون

    1. برای برخی مسائل مانند خرید و فروش ملک که هنوز سند به نام خریدار نخورده و فروشنده زمان لازم برای این کار را ندارد، از این نوع وکالت استفاده می شود.

  5. برای بستن قرارداد با وکیل حقوقی نیاز به چه مدارکی داریم؟

    1. کپی شناسنامه و کارت ملی وکیل و موکل برای این قرارداد کافی است.

    1. در این نوع وکالت، وکیل برای پیگیری مسائل مربوط به موکل خود نیازی به اجازه از وی نداشته و در هر امری به صورت مطلق وکیل است.

    1. وکیل معاضدتی وکیل رایگانی است که کانون وکلا برای افرادی که با شرایط مالی نامناسب اخذ می شود.

  6. سلام. ممنون از توضیحات خوبتون
    میخواستم بدونم برای همه مسائل حقوقی می تونیم از یک وکیل استفاده کنیم؟

    1. سلام. بهتر است برای هر مسئله حقوقی از وکیل با تجربه و متخصص در همان زمینه بهره برد.

    1. سلام
      حداقل مدرک کارشناسی در رشته حقوق و قبول شدن در آزمون های کانون وکالت و دریافت پروانه وکالت.

    1. وکیل کیفری نیز مانند سایر انواع وکیل است که در مسائل کیفری اعم از سرقت و قتل و از این موارد تخصص دارد.

    1. بله و در صورت عدم رعایت می توان از وی شکایت نمود.

  7. سلام
    آقا اینکه میگن فلان وکیل کار غیرممکن و ممکن می کنه راسته؟

    1. مسلماً وکلا از نظر تجربه و تبحر با هم تفاوت دارند. اما همه چیز در چارچوب قانون است و هیچ وکیلی نمی تواند یک کار غیرقانونی را اجرایی نماید.

  8. سلام وقت بخیر من دنبال وکیلی به اسم اقای محمود غریبی هستم در تهران
    از دوستانم میباشد
    اگر میشناسید یا شماره ای از ایشان دارید به من اطلاع دهید

  9. میشه از هر وکیلی از نظر تخصصی برای هر پرونده ای کمک بگیرم؟

    1. علاوه بر تجربه برخی از وکلا حیطه تخصصی خاصی نیز دارند که قبلاً باید در این باره مطمئن شوید. در نتیجه ترجیح بر این است که در هر حوزه ای از وکیل کتخصص در آن زمینه کمک بگیرید.

  10. با سلام و ممنون بابت سایت خوبتون
    میخواستم بدونم وکیل خوب چه ویژگی داره؟

    1. یک وکیل خوب از سخنوری خوبی برخوردار بوده و راهکارهای دقیق حل پرونده های مختلف را از بر است.

    1. وکیل پایه یک دادگستری اجازه وکالت برای همه پرونده ها را دارد اما وکیل پایه دو حدودی را باید رعایت کند.

  11. سلام میشه بگید چطور وکیل حقوقی مناسب انتخاب کنیم؟

    1. حسن شهرت و اخلاق مداری وکیل و تجربه وی سه عامل اصلی در انتخاب وکیل مناسب می باشند.

  12. دوست عزیز سن خیلی معیار مناسبی برای تعیین وکیل خوب نیست.

    1. دوست عزیز سن خیلی معیار مناسبی برای تعیین وکیل خوب نیست.

    1. هزینه وکالت بسته به نوع پرونده و تبحر و تجربه وکیل متفاوت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *