مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری نیز یکی از مواردی است که نیاز به آن بیش از پیش در بین افراد جامعه احساس میشود. یک موسسه حقوقی خوب میتواند راهکارهای عالی برای احقاق حقوق شما در دیوان عدالت اداری ارائه دهد. دیوان عدالت اداری در ایران سازمانی برای رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم نسبت به نهادها و ادارات دولتی است؛ بنابراین هر کسی که تصور مینماید در یک اداره و یا سازمانی حق وی ضایع شده و حقوق او به درستی پرداخت نشده است، دیوان عدالت اداری مرجعی برای رسیدگی به این اعتراضات و شکایات خواهد بود.
اما آیا تنظیم شکایتنامه از یک نهاد دولتی و یک سازمان به هر دلیلی در دیوان عدالت اداری به این سادگیها خواهد بود؟ آیا چنین سازمانی با هر دستنوشتهای که به دستش برسد، برای بررسی آن مجاب خواهد شد؟ قاضی دیوان عدالت اداری تمام بررسیهای مربوط به شکایات رسیده را به صورت غیرحضوری دنبال مینماید. با این حساب برای رسیدن به موفقیت در یک پرونده در دیوان عدالت شما نیاز به یک شکایتنامه دقیق و مستدل خواهید داشت.
شکایتنامهای که جز با مشاوره حقوقی دیوان قابل دسترسی نخواهد بود. بدون مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری قدم گذاشتن در این راه پر فراز و نشیب در اکثر مواقع به بنبست ختم خواهد شد. مشاور حقوقی دیوان و وکیل دیوان وکیل پایه یک دادگستری است که با بهروزترین قوانین اداری کشور آشنا بوده و تجربه چندین ساله در ارائه این خدمات به متقاضیان دارد. اطلاع از قوانین حقوقی مربوط به چنین خواستههای میتواند برگ برنده شما در رسیدن به حق و حقوق خود باشد.
حضور در جلسه مشاوره حقوقی دیوان
جلسه مشاوره حقوقی دیوان عدالت با سایر جلسات مشاوره حقوقی تفاوتهایی دارد. پیچیدگیهای پروندهها در این مشاوره حقوقی نسبت به سایر انواع مشاورهها کمی بیشتر بوده و نیاز به بررسی و دقت بیشتری خواهد داشت. از این نظر برای بستن قرارداد وکالت با یک وکیل زبده میبایست در یک جلسه مشاوره حقوقی دیوان عدالت، نظرات و مدارک پرونده خود را در میان گذشته و در صورت امکان رسیدگی به آن قرارداد وکالت را تنظیم نمایید.
بسیاری از پرونده و طرح شکایات از همان ابتدا راه به جایی نخواهند برد و وضعیت آنها مشخص است. از طرفی هم برخی دیگر از پروندهها نیز نیاز به مهارتهای خاصی دارد که هر وکیلی از عهده آن بر نخواهد آمد. از این رو قبل از تنظیم قرارداد وکالت با وکیل دیوان عدالت باید روند پرونده خود را با وی در میان گذاشته و نظر وی را درباره آن جویا شوید. صداقت یکی از معیارهایی است که میتواند بهترین نتیجه را در این مواقع برای شما به دنبال داشته باشد. متاسفانه بسیاری از وکلا تنها برای دریافت دستمزد حقالوکاله وعدههای توخالی به متقاضیان میدهند و پروندههایی که از همان ابتدا شکستخورده محسوب میشوند را قبول مینمایند.
بررسی پیشینه وکیل دیوان عدالت اداری قبل از تنظیم قرارداد وکالت با وی نیز امری لازم و ضروری است. در نظر داشته باشید که طرف حساب شما در چنین پروندههایی یک سازمان و اداره بوده، از این رو نیاز به شرکت در جلسه مشاوره حقوقی دیوان عدالت و اتخاذ یک وکیل ایده آل برای آن از هر چیزی مهمتر است.
آیا راهی برای موفقیت در پرونده دیوان وجود دارد؟
بسیاری از مردم بر این تصور هستند که ارائه شکایت و اعتراض در دیوان عدالت اداری به هیچ جایی نخواهد رسید و سازمانها و ادارات دولتی و کارفرمایان آنها هیچگاه در این دادگاه بازنده نخواهند بود؛ اما این یک تصور اشتباه از روند بررسی پروندهها در دیوان عدالت اداری است. اگر سازمانی به این بزرگی و قدرت در قانون اساسی گنجانده شده و از نظر قانونی اختیارات زیادی نیز به آن اعطا شده است، پس میتواند کار راه انداز باشد. اگر ما توانایی نتیجه گرفتن از یک شکایت در دیوان عدالت را نداریم، دلیلی بر عدم رسیدگی به پروندهها در این سازمان نمیباشد.
به همین دلیل مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری میتواند گره از بسیاری از مشکلات باز نماید. تعداد پروندههای بسیار زیادی در سطح کشور در طرح شکایات افراد از سازمانهای بزرگ و کوچک موفق بوده و حق به حق دار میرسد.
روشهای طرح دعاوی مختلفی برای موفقیت در یک پرونده وجود دارد که وکیل پایه یک دادگستری با آنها آشنا است. این روشها و ترفندها نتیجه سالها تجربه وی در پروندههای مختلف است. پروندههایی که هر کدام برای موفقیت نیاز به تلاش زیادی داشته و زحمت بسیاری برای این تجارب به عمل آمده است.
در جلسه اول مشاوره حقوقی دیوان عدالت از وکیل خود بخواهید تا روند پروندههای مشابه را برای شما بازگو نماید تا متوجه میزان موفقیت بالای این پروندهها در دیوان عدالت اداری شوید. البته داشتن امیدهای واهی هم توقعات را بالا برده و در نهایت میتواند منجر به آسیبهایی نیز برای افراد شود. بهترین راه این است که راه و روش اصولی را برای خود اختیار نمایید. البته برخی از قوانین در این زمینه کمی پیچیده بوده و نیاز به تجربه بالایی دارد.
مشاوره حقوقی دیوان در موسسه حقوقی صاحب اندیشه
پیدا کردن یک موسسه حقوقی معتبر و بزرگ با داشتن وکیل پایه یک دادگستری باتجربه اولین قدمی است که باید در زمینه مشاوره حقوقی دیوان بردارید. با شناخت و درک درست از وظایف و حدود اختیارات دیوان عدالت کشوری میتوان تصمیمی درست و روشی قوی را برای موفقیت در یک پرونده حقوقی دیوان اتخاذ نمود. اولین مرحله برای موفقیت در یک پرونده حقوقی دیوان تحصیلات و آگاهی و دومین فاکتور هم تجربه است. معیارهایی که وکلای موسسه حقوقی صاحب اندیشه با بالاترین درجه آنها را دارا میباشند.
عبور از قانون خط قرمز هر وکیل، قانونگذار و مجری آن است. به هیچ وجه به توصیههای عبور از روی قانونی که وکلا در جلسه مشاوره حقوقی دیوان در اختیار شما قرار میدهند، اعتنا نکنید. این کار مصداق بارز از چاله درآمدن و افتادن در چاه است. دلیل اصلی چنین پیشنهاداتی آشنا نبودن آنها را با روال قانونی موفق در پروندههای دیوان عدالت کشوری است.
برای رسیدن به موفقیت در پروندههای پیچیده دیوان عدالت کشوری باید درک درستی از قوانین مربوطه داشته باشید. درکی که جز باتجربه چندین ساله به دست نخواهد آمد. وجود تبصرهها و مفادهای متنوع و پیچیده در این پروندهها بسیاری از وکلا را از پیگیری درست آنها بازمیدارد؛ اما تجربه ثابت کرده است که با صبر و شکیبایی میتوان به موفقیتهای بزرگی رسید.
برای دریافت مشاورههای حقوقی دیوان میتوانید با شماره تماس ۰۲۱۴۴۲۱۱۴۱۴ با ما در ارتباط باشید. مشاورههای اولیه را به صورت تلفنی دریافت نموده و سپس برای تشکیل پرونده و ادامه روند به صورت حضوری تشریف فرما شوید. تیم وکلای صاحب اندیشه تشکیل شده از افرادی تحصیل کرده و با دانش است که رزومه هر یک گویای قدرت آنها میباشد. سهلانگاری در انتخاب وکیل اگر منجر به یک شکست در پرونده حقوقی شود، در وهله اول گریبان گیر خود شما خواهد بود.