برخی افراد که قصد مهاجرت را دارند همواره این سوال را در ذهن خود مطرح میکنند که روش های مهاجرت چیست؟ بهترین روش یا مسیر برای مهاجرت چیست؟ به کدام کشور مهاجرت کنیم؟ برای مهاجرت چقدر سرمایه نیاز داریم و غیره. این ها بخشی از سوالاتی میباشد که میتواند ذهن یک شخص را درگیر کند. مسلما باید قبل از اقدام به مهاجرت، تحقیقات لازم را انجام داد. میتوانید از طریق تماس تلفنی با موسسه حقوقی صاحب اندیشه و دریافت مشاوره های لازم، با توجه به شرایط خود، یکی از روش های مهاجرت را انتخاب کنید. در این مقاله به معرفی روش های مهاجرت میپردازیم پس با ما همراه باشید.
پیش نیاز های مهاجرت صحیح
قبل از اقدام به مهاجرت، باید بررسی های لازم و واقع گرایانه را انجام دارد. یکی از این موارد که شخص متقاضی مهاجرت باید در نظر بگیرد مسائل مالی مییباشد. انتقال سرمایه به خارج باید کارشناسی شود تا باعث پیشرفت وی باشد نه اینکه متضرر شود. نکته دیگر اینکه شخص متقاضی برای مهاجرت باید مد نظر داشته باشد، داشتن حرفه و سابقه کار است که بسیار مهم میباشد. افرادی که قصد مهاجرت از روشی غیر از تحصیل در خارج را دارند، داشتن حرفه یا شغل میتواند در موفقیت آنها تاثیر گذار باشد. برای اخذ ویزای کار، داشتن تحصیلات امری اجتناب ناپذیر است. داشتن تحصیلات دانشگاهی برای مهاجرت به برخی از کشور ها مانند آلمان یا اتریش الزامی میباشد.
اما شاید مهم ترین نکته برای مهاجرت، تسلط نسبی به زبان رایج کشور مورد نظر باشد. در صورت نداشتن تسلط نسبی به زبان کشور مقصد، برای ادغام شدن در جامعه، آشنایی با فرهنگ آن کشور، رفع نیاز های روزانه و بسیاری از مسائل دیگر ناتوان خواهید شد. بنابراین قبل از مهاجرت، برای پیشرفت و موفقیت، یادگیری زبان کشور مقصد بسیار مهم میباشد.
روش های مهاجرت
مهاجرت از طریق تحصیل
یکی از روش های مهاجرت، تحصیل در کشور های خارجی میباشد. برای تحصیل در کشور های خارجی میتوان از طریق بورس تحصیلی یا تحصیل رایگان یا پرداخت هزینه های تحصیل و زندگی اقدام کرد. یکی از نکاتی که میتواند مهاجرت از طریق تحصیل را مورد توجه قرار دهد این است که پس از پایان دوره تحصیلات، در بسیاری از کشور ها اجازه میدهند که شغلی پیدا کرد و اقامت آن کشور را کسب کرد.
مهاجرت از طریق سرمایه گذاری
یکی دیگر از بهترین روش های مهاجرت، سرمایه گذاری است که میتوان علاوه بر کسب اقامت و تابعیت کشور مورد نظر، درآمد خوبی هم کسب کرد. برای مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میتوان از طریق خرید ملک، کارآفرینی، خود اشتغالی یا ثبت شرکت اقدام کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و کامل تر در مورد مهاجرت از طریق تحصیل و مهاجرت از طریق سرمایه گذاری میتوانید با تماس یا مراجعه به موسسه حقوقی صاحب اندیشه، مشورت ها و راهنمایی های لازم را از وکیل مهاجرت دریافت کرد.
مهاجرت از طریق کار
یکی از شایع ترین روش های مهاجرت، مهاجرت از طریق کار میباشد. برای این منظور بهتر است کشوری را انتخاب کرد که دارای نرخ بیکاری پایینی باشد. به عنوان مثال کشور هایی مانند کانادا، استرالیا، اتریش و آلمان به ترتیب نرخ بیکاری پایینی دارند. شرایط سنی هم در این زمینه قابل توجه میباشد و افراد بالای 40 سال به سختی میتوانند در کشور های برتر دنیا ویزای کار دریافت کنند.
برای اخذ ویزای کار چند روش وجود دارد که در ادامه بررسی میکنیم.
ویزای جستجوی کار
داشتن مدرک تحصیلی بالاتر از لیسانس، نمره زبان، سابقه کاری مرتبط با رشته تحصیلی و سن زیر 40 سال از فاکتور های دریافت ویزای جستجوی کار میباشند. با دریافت این ویزا میتوان 6 ماه کار مورد نظر را جستجو کرد و پس از کاریابی برای دریافت ویزای کار اقدام نمود.
امتیاز بندی
در این روش افرادی که بالای 40 سال سن دارند، با توجه به اینکه از امتیاز سن برخوردار نیستند باید مدرک دکترا و نمره زبان بالایی داشته باشند تا امتیاز از دست رفته سن را جبران کند. کانادا یکی از کشور های جذب کننده نیروی کار با سیستم امتیاز دهی میباشد.
ویزای کار از طریق جاب آفر یا پیشنهاد شغلی
یکی از روش های دریافت ویزای کار که تنها مختص تحصیل کرده ها نیست و افراد متخصص مشاغل خاص با داشتن سابقه کار قوی هم میتوانند جهت کار در کشور دیگر اقدام کنند این روش میباشد. همچنین برای اشتغال به کار در این مشاغل، داشتن مدرک زبان الزامی است. برای کار در کشور هایی مانند هلند، سوئد، دانمارک و… داشتن پیشنهاد شغلی الزامی میباشد.
کار در مشاغل ساده
یکی دیگر از روش ها که افراد میتوانند فقط برای کار و کسب درآمد، نه اقامت دائم و تابعیت اقدام کنند کار در کشور های همسایه است که نیازی به داشتن مدرک تحصیلی، تخصص یا سرمایه زیادی نمیباشد.
مهاجرت از طریق تولد
در این روش ابتدا باید در مورد قوانین کشور مورد نظر آگاهی های لازم را داشت. کشور ها از نظر قانونی به کشور های تابع خاک و خون تقسیم بندی میشوند. تابعیت در کشور های تابع خون به این ترتیت است که اگر پدر و مادری فرزند خود را در کشور دیگری به دنیا بیاورند، فرزند تابعیت آن کشور را دریافت نمیکند مگر اینکه یکی از والدین تابع آن کشور باشد. کشور هایی مانند آلمان، اتریش یا فرانسه و… تابع قانون خون هستند.
در کشور های تابع خاک هم اینگونه است که با تولد فرزند در کشور مورد نظر، با طی کرد صحیح اصول، فرزند میتواند تابعیت کشور مورد نظر را دریافت کند. اما همیشه اینگونه نیست که والدین هم میتوانند تابعیت آن کشور را اخذ کنند. کشور های آمریکا و کانادا تابع خاک هستند.
مهاجرت از طریق ازدواج
یکی از روش های مهاجرت، ازدواج با اتباع سایر کشور ها میباشد. در این روش باید دقت کرد زیرا اگر ثابت شود ازدواج صوری بوده، کشور ها جرائمی را مانند جریمه مالی، زندان، دیپورت شدن و یا ممنوعیت ورود مجدد مثلا تا 10 را نیز در نظر گرفته اند.