پادکست حقوقی صاحب اندیشه

آدرس : تهران ، فلکه دوم صادقیه ، برج افق ، طبقه ششم ، واحد ۶۰۴

وکیل ارث

وکیل ارث یکی از شغل‌هایی است که نبود آن در چنین پرونده‌ای می‌تواند آن را تبدیل به یک معضل بزرگ برای شما نماید. اینکه یک وکیل پایه یک دادگستری تمام عمر حرفه‌ای خود را صرف کسب تجربه در زمینه ارث و میراث و روش تقسیم آن نموده و از بخش‌های مختلف خدمات وکالت در یک موسسه حقوقی ارائه می‌شود، تنها به دنبال چنین پرونده‌هایی است، نشان از اهمیت بسیار بالای کار دارد. جدای از زیاد بودن این چنین پرونده‌ها در کشور ما و البته همه کشورهای جهان، این مبحث از وکالت را می‌توان یکی از تخصصی‌ترین آنها دانست. شاید کمتر قانونی مانند وراثت و ارثیه در قانون اساسی کشور ایران دارای پیچیدگی‌های این چنینی بوده و داشتن درک صحیحی از آنها کار هر کسی نخواهد بود.

برخلاف بسیاری از انواع خدمات مشاوره حقوقی که بسیاری از آنها را می‌توان به عهده یک وکیل پایه یک دادگستری قرار داد، وکیل ارث جزء مواردی است که وکیل باید در این مبحث از تجربه کافی و لازم برخوردار باشد. ورود به چنین پرونده‌ای بدون تجربه و بدون علم لازم، می‌تواند ضررهای زیادی برای موکل در برداشته و وی را از یک حقوق بزرگ قانونی خود منع نماید. از این رو وقتی صحبت از ارثیه و تقسیم میراث به میان می‌آید، انتخاب وکیل پایه یک دادگستری ایده‌آل از اهمیت بیشتری نسبت به سایر مسائل حقوقی پیدا خواهد کرد. دخیل بودن مسائل مالی بزرگ نیز یکی دیگر از دلایل ضرورت استفاده از خدمات وکیل در این زمینه می‌باشد. تجربه وکلای ما را در موسسه حقوقی صاحب اندیشه مشاهده کنید.

قوانین پیچیده تقسیم وراثت

اگر زنی شوهر خود را از دست بدهد و فرزندی نداشته باشد، یک چهارم از اموال شوهر به عنوان ارثیه برای وی باقی خواهد ماند. اگر در این خانواده فرزندی وجود داشته باشد، میزان این ارثیه به یک هستم خواهد رسید. نگاه کردن به همین یک عبارت ساده در دعاوی مربوط به ارث و میراث پیچیدگی‌های زیاد آنها را روشن می‌نماید. از این رو است که اتکا به یک وکیل ارث در چنین مواردی از هر چیزی واجب‌تر است. حتی رجوع به یک وکیل پایه یک دادگستری که تخصص لازم در این زمینه را داشته باشد، نیاز بوده و صرف حضور در یک موسسه حقوقی که وکلای آن از تجربه کافی در این زمینه برخوردار نباشند، ارزشی برای شما نداشته و دلیل بر موفقیت شما و رسیدن به حق و حقوق شما نخواهد بود.

وارث کسی است که از متوفی ارث می‌برد و این ارث بردن از دو طریق نسبی و سببی اماکن پذیر خواهد بود. خانواده و اقوام هر متوفی به طبقه‌های مختلفی تقسیم می‌شوند که برای تقسیم ارث در میان آنها این طبقات اولویت‌بندی می‌گردند. برای مثال والدین در طبقه اول این اولویت‌بندی قرار دارند. قوانین درباره تقسیم ارث میان هر کدام از این طبقات و منع برخی از آنا از دریافت ارث به دلیل وجود طبقه بالاتر کاملاً بیان شده و یک وکیل ارث با داشتن تجربه کافی در تک تک این زمینه‌ها می‌بایست راهنمایی‌های لازم و دقیقی را به موکل خود ارائه دهد. به راحتی می‌توان ادعا کرد که نبود یک وکیل ارث با تجربه در چنین پرونده‌ای دال بر از دست رفتن بسیاری از اموال متعلق به شما خواهد شد و تبعات جبران‌ناپذیری برای شما به دنبال خواهد داشت.

بیشتر بخوانید  قرارداد محرمانگی

محرومیت از ارث؟

چه کسانی از اقوام و نزدیکان متوفی از ارث محروم هستند و چه دلیلی برای محرومیت یک شخص از ارث می‌تواند در دادگاه مورد قبول واقع شود؟ بسیاری از افراد بدون توجه به چنین موضوعاتی به دنبال تقسیم وراثت و دریافت سهم‌الارث خود هستند. همانطور که بیان کردیم قوانین مربوط به تقسیم میراث هم بسیار زیاد بوده و هم دارای پیچیدگی‌های زیادی هستند. یکی از این قوانین هم نحوه تقسیم ارث در میان وراث است. دلایلی مانند قتل، لعان، کفر، ازدواج موقت و برخی دلایل دیگر از جمله موانع دریافت ارث می‌باشند که وکیل ارث با روشن کردن هر کدام از آنها و ارائه تعریفی درست و دقیق در یک جلسه مشاوره حقوقی حضوری در موسسه حقوقی می‌تواند شما را درباره هر کدام آگاه نماید.

اینکه آیا شما از یک متوفی ارث می‌برید و یا نه و یا سهم‌الارث شما از وی چقدر خواهد بود، بستگی به بررسی مسائل و موضوعات بسیار زیادی دارد که آگاهی از همه آنها برای یک فرد عادی به هیچ وجه قابل تصور نخواهد بود. با این وجود بهترین راه در چنین پرونده‌های رجوع به یک موسسه حقوقی معتبر و استفاده از خدمات وکیل ارث می‌باشد. این وکیل پایه یک دادگستری در هر کدام از موضوعات بالا بارها و بارها پرونده‌های مختلفی را حل کرده و با آنها دست و پنجه نرم کرده است. از این رو وی با تک تک بندهای قانون در این باره آشنا بوده و بهترین نفر برای راهنمایی شما در این باره خواهد بود.

اولین قدم برای اخذ وکیل ارث

اما برای دریافت خدمات مربوط به وکالت در زمینه ارث ابتدا باید چه کار کنیم؟ در وهله اول شما بایستی برای تقسیم ارثیه متوفی گواهی انحصار وراثت تهیه نمایید که این دادخواست این گواهی را می‌بایست با کمک و مشاوره یک وکیل پایه یک دادگستری تنطیم کنید. برای این کار شما نیاز به شناخت وکیل ارث با تجربه و کار بلد خواهید داشت. برای شناخت وکیل خود از قبل درباره تجربه وی پرس‌وجو کرده و قبل از اینکه وارد گو شوید، از مهارت وی اطمینان حاصل نمایید. یک موسسه حقوقی که در زمینه‌های مختلف وکلای با تجربه‌ای داشته و بهترین‌ها را در هر عرصه از انواع دعاوی حقوقی در اختیار داشته باشد، مسلماً بهترین پیشنهاد را برای وکیل ارث نیز به شما ارائه خواهد داد.

نه فقط در موارد مربوط به تقسیم ارث بلکه در همه دعاوی حقوقی داشتن تجربه شرط اصلی و اساسی است. مخصوصاً در زمان‌هایی که وراث توافقی با هم نداشته و خیلی روی خوشی هم با هم ندارند، لزوم استفاده از خدمات وکیل پایه یک دادگستری حتی پر رنگ‌تر از قبل نیز می‌شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *