آنچه باید از وکیل پایه یک دادگستری و موسسه حقوقی بدانیم
در مواجهه با هر پرونده قضایی اولین قدم، مراجعه به یک موسسه حقوقی و پیرو آن اخذ مشاوره حقوقی از یک وکیل دادگستری است. در پاسخ به سوال چرا وکیل پایه یک دادگستری میتواند نتیجهای مطلوب را از روند دادرسی برای اصحاب دعوی به ارمغان بیاورد، بایستی به آییننامهها و دستورالعملهای کانون وکلا رجوع کرد. مطابق ضوابط و آییننامههای قید شده، وکیل پایه یک دادگستری هیچ محدودیتی در پذیرش پرونده نخواهد داشت و تفاوتی نمیکند موضوع حقوقی باشد یا کیفری. اصحاب دعوی میتوانند از طریق موسسه حقوقی، مشاوره حقوقی لازم را به جهت نحوه رسیدگی قضایی به پرونده خود دریافت کنند.
هر موسسه حقوقی تمام تلاش خود را بکار میگیرد تا با مشاوره حقوقی مستمر، راهی خالی از چالش را پیش روی اصحاب دعوی قرار دهد. در میان جامعه وکلا و مشاورین حقوقی چرا وکیل پایه یک دادگستری میتواند بهترین نتیجه را از روند رسیدگی به دست آورد؟ زیرا ایشان باتجربه کارآموزی هجده ماهه زیر نظر یک وکیل، استدلال و استنباط قوی در استفاده از مواد قانونی به دست آورده است.
چرا وکیل پایه یک دادگستری میتواند در تنظیم و تالیف یک قرارداد مثمر ثمر باشد؟
اصطلاحات حقوقی و بار معنایی آنها آنچنان ژرف و عمیق هستند که تنها با مشاوره حقوقی یک وکیل در موسسه حقوقی میتوان بیدغدغه یک قرارداد حقوقی را امضاء نمود. یقینا کارفرما با مشاوره حقوقی مطلوب از موسسه حقوقی میتواند در قراردادهایش از حقوق قانونی خود صیانت کند و آن را از آسیبهای محتمل، مصون دارد.
در قرارداد بیمه چرا وکیل پایه یک دادگستری میتواند بیمه گذار را از نقص و ابهام قرارداد با بیمه گر آگاه کند؟
وکیل پایه یک دادگستری از جنبه اثباتی ادعاهای احتمالی بیمه گر برای فرار از تعهدش آگاه است و تلاش میکند با مشاوره حقوقی به بیمه گذار او را در نهایی کردن قراردادی خالی از اجمال یاری کند. مشاوره حقوقی یک وکیل یقینا برای مرتفع شدن تمام دغدغههای بیمه گذار کفایت میکند.
چرا وکیل پایه یک دادگستری در روند رسیدگی میتواند به احقاق حق کمک کند؟
قاضی را اگر فردی نابینا در نظر بگیریم عصای او ادله اصحاب دعوا و فن بیان وکیل خواهد بود. خلاقیت وکیل در استناد به مواد قانونی و استدلال بجا و به موقع او یقیناً در هدایت قاضی در راه احقاق حق کارگشا خواهد بود. باری بهر جهت موسسه حقوقی در هر برهه از روند رسیدگی میتواند در به ثمر رسیدن نتیجهای مطلوب راهگشا باشد.
وکالت در تنظیم قراردادها
خرید و فروش املاک و مستغلات، انتقال سند مالکیت، نحوه تحویل خودروی پیش خرید، تاخیر در وصول چک، انعقاد قرارداد اجاره، نحوه تاسیس یک خط تولیدی و… مثالی از مراودات اشخاص با همدیگر است که اخلال و تاخیر (چه عمداً چه سهوا)، در اجرای قرارداد یا عدم اجرای کلی آن میتواند بستر به وجود آمدن مشکلات فراوان و عدیده حقوقی باشد. چرا وکیل پایه یک دادگستری میتواند با وکالت گرفتن از یک شخص حقیقی یا حقوقی این مسائل و دغدغهها را از شانههای شما بردارد؟ زیرا با صرف هزینهای اندک در هزینههای محتمل آینده بابت دادخواست، روال شکایت، پروسه رسیدگی و فوت زمان صرفهجویی فراوانی خواهید کرد.
جرایم مواد مخدر و عوامل موثر بر میزان مجازات
گاهی به واسطه عدم آگاهی و رعایت نکردن جنبههای پیشگیری، ما در معرض یک نقضِ حق قرار میگیریم، در این صورت نیز خدمات یک موسسه حقوقی که قطعا مهر و مومها در شعب مختلف دادگاه پروندههای متفاوت حقوقی و کیفری داشتهاند و منجر به صدور حکم و قرار شده است، میتواند راهگشا باشد. ارائه ادله و مستندات گرچه به ظاهر امری ساده خواهد بود، اما در باطن و از نگاه حقوقی مسئلهای، پیچیده و غامض است.چرا یک وکیل پایه یک دادگستری میتواند در استفاده صحیح از واژگان حقوقی ما را در تردید استفاده از اصطلاحات برهاند؟ زیرا ارائه هر دلیل بار حقوقی و اثبات خاص خود را دارد، پس ضروری است برای هر ادعایی یا دعوایی به موسسه حقوقی یا یک وکیل پایه یک دادگستری مراجعه کنیم تا از بروز مشکلات و حتی مجازاتهای احتمالی جلوگیری کنیم
انواع وکالت
- وکیل انتخابی: مرسومترین نوع وکالت است. اصحاب دعوی به انتخاب خود به فردی که پروانه وکالت دارد برای رسیدگی و پیگیری پروسه و روال قضاوت و وکالت میدهند.
- وکیل معاضدتی: اگرچه در دعاوی مدنی مطابق قانون تمام اصحاب دعوی میتوانند وکیل داشته باشند یا حتی در موضوعاتی باید داشته باشند، اما گاهی بنا به دلایلی از جمله عدم تمکن شخص برای پرداخت حقالوکاله بنا به تشخیص دادگاه و کانون وکلا، وکیل به رایگان برای دفاع از خوانده به پرونده ورود پیدا میکند.
- وکیل تسخیری: وکالت در دعاوی کیفری که متهم بنا به دلایلی نمیتواند یا نمیخواهد وکیل داشته باشد به عهده وکیل تسخیری است وکیل مذکور با نظر دادگاه از میان وکلای دادگستری برای دفاع از متهم انتخاب میشود. هزینه حقالوکاله برای متهم رایگان خواهد بود.
- وکیل سازمانی: اگر دعویای به طرفیت کارمندی اعم از لشگری و کشوری با موضوع کارهای خدمتی او مطرح گردد، سازمان متبوع خوانده، موظف است از میان متخصصان حقوقی خود به حمایت قضایی از کارمندان خود در دادگاه یکی را انتخاب نماید.